Taide on yhtä vanha kuin ihmiskunta.
Päivittelen ja editoin vähitellen tätä sivustoa. 

Huumorin kukka

22.11.2020

Työn alla. Huumorin kukka sanapari on yleinen sanonta, eikä millään lailla ole teoskynnyksen ylittävä otsikko. ;) Sitten kun tähän tulee kirjoituksiani, ne ovat taas ©

Tämä Suomeen rekisteröity tavaramerkki on idealistisesti uniikki, eikä sanaparina ole sanonta tai arjen sana, joka kuuluisi arkikieleen. Sen synty on pitkä prosessi, johon kuului kohteliaisuuspuhelu eräälle yhtymälle, joka on käyttänyt sanaa Luoviva omissa projekteissaan. Tilanne on siis lähinnä Win Win, kuten businessväki asian voisi ilmaista.

Omaan nimeeni perustuva sanaleikki. Tämäkin on jo 20 vuotta sitten saanut alkunsa.

Taidenäyttelysarja, jonka teemana on Elämä Parhaimmillaan, sanaleikki kuuluu asiaan. ”Som bäst” tarkoittaa juuri nyt, ajankohtaisesti.

Taidenäyttelysarja jonka teemana on kellua kuin lämpimässä vedessä, hengittäen. Ollen itsessään läsnä, havainnoidessaan ympäröivää maailmaa.

Tämä tavaramerkki on vuosikymmenien työn ja kokemuksien tulosta. Tanssien vapaaasti ja lempeästi. Kehoa kunnioittaen. Itseä varten. Ja sanapari on idealistisesti uniikki. Luovia tanssi on tauolla.
Luoviva Tanssi

Viimeisimpien kokopäiväopintojeni jälkeen alkoi uusi vaihe. Näyttelyiden järjestäminen ja lyhyet sijaisuudet. Miten toimin yhteiskunnassa, jotta kohtaa soveltuvuuteni ja arvoni? Nyt 2020 medianomitaiteilijan, eli luovan asiantuntijan ansioluetteloni löytyy Ornamo ry.n jäsenyyden ansiosta myös Finnish Designers profiilistani. Ansioluettelo